Kişnişli Fasulye
![]() |
Malzemeler
Limon- 1 adet Sarımsak - 3 diş Kuru Soğan - 2 adet Ceviz - 1 su bardağı Fasulye - 750 gram Taze Kişniş - 1 çorba kaşığı Zeytinyağı - 2 çorba kaşığı |
ADIM 1
Fasulyeleri ince ve uzun keselim, soğanları halka şeklinde doğrayalım.
ADIM 2
Bir tencereye koyalım ve az bir su ile haşlayalım.
ADIM 3
Haşlanan malzemelerimizi kaba alalım ve ılımaya bırakalım.
ADIM 4
Diğer taraftan, sarımsakları ince ve cevizleri ise iri bir şekilde ezelim.
ADIM 5
Bunları kişniş ile karıştıralım ve fasulyenin üzerine yayalım.
ADIM 6
Üzerine limon ve zeytinyağını gezdirelim.
ADIM 7
Ilık veya soğuk olarak servis edelim
Afiyet olsun!

Limon
Sarımsak - 3 diş